ΔΩΡΕΑΝ αποστολή από 400€ - Παράδοση σε 5 εργάσιμες ημέρες - Αλλαγές μέσα σε 14 ημέρες από την παράδοση

Ποια πασμίνα να αγοράσω? Diamond η Palatinum?

Κασμίρ Blog Peter Greša

Οι πασμίνες ανήκουν στα ποιο κομψά αξεσουάρ που παράγονται από το νήμα κασμιριού. Κατασκευάζονται από το απαλό υπόστρωμα τριχώματος της κατσίκας κασμιριού, με παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι ένα αξεσουάρ μόδας, που με την απαλότητα του, τα χρώματα του και την ομορφιά του, μαγεύει γυναίκες σε όλο τον κόσμο, εδώ και αρκετούς αιώνες. Τα τελευταία χρόνια είναι η πασμίνα και πάλι στην κορυφή του ενδιαφέροντος, κυρίως χάρη στις διάσημες του Χόλλυγουντ, όπως Αντζελίνα Τζολί και Νικόλ Κίντμαν, που τις αρέσει να στολίζονται με πασμίνες. Λόγω της επιρροής του Χόλλυγουντ στον κόσμο της μόδας, είναι οι πασμίνες πλέον πολύ δημοφιλής, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα.

Τα κασμιρένια πουλόβερ επιλέγονται ανάλογα με τον αριθμό στρώσεων, η βασική παράμετρος για την επιλογή πασμίνας είναι η σύνθεσή της. Στο e-shop μας θα βρείτε δύο βασικές σειρές με πασμίνες - Diamond και Platinum. Και οι δύο σειρές ανήκουν στα καλύτερα που ο κόσμος της χειροποίητης πασμίνας, μπορεί να σας προσφέρει.

Diamοnd κολεξιόν

Οι πασμίνες της σειράς Diamond είναι εντυπωσιακά αξεσουάρ μόδας. Θα σας είναι χρήσιμες κάθε φορά που θα θέλετε, η εμφάνισή σας να είναι μοναδική. Τα έντονα χρώματα, ανεπιτήδευτη κομψότητα, υψηλής ποιότητας 100% κασμίρ, καθιστούν αυτή τη σειρά, ένα πραγματικό διαμάντι ανάμεσα στις κασμιρένιες εσάρπες.

Platinum κολεξιόν  

Οι πασμίνες της σειράς Platinum συνδυάζουν την ομορφιά με τη χρησιμότητα. Κατασκευάζονται από δύο πολυτελή φυσικά υφάσματα (70% κασμίρ και 30% μετάξι). Οι πασμίνες της σειράς Platinum είναι λείες και λεπτές, φοριούνται με πολύ άνεση. Προσφέρονται σε πολλά έντονα χρώματα ή με τύπωμα.