ΔΩΡΕΑΝ αποστολή από 400€ - Παράδοση σε 5 εργάσιμες ημέρες - Αλλαγές μέσα σε 14 ημέρες από την παράδοση

Καλές τιμές, διατηρώντας παράλληλα την υψηλότερη ποιότητα.

Κασμίρ Blog Peter Greša

Γνωρίζουμε ότι η τιμή είναι συχνά σημαντικός παράγοντας για να αποφασίσει ο πελάτης αν θα αγοράσει ή όχι. Δεν προσπαθούμε να είμαστε οι φθηνότεροι. Ο στόχος μας είναι να μπορεί να αγοράσει τα άνετα και πολυτελή ενδύματα από κασμίρ, ακόμα και ένας πελάτης που διαφορετικά θα προτιμούσε να αγοράσει για παράδειγμα, ενδύματα από το μαλλί προβάτων ή από συνθετικά υλικά. 

Κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά. Πουλάμε χωρίς μεσάζοντες. 

Προσπαθούμε όσο μπορούμε να μειώσουμε το κόστος παραγωγής. Δεν έχουμε περιττούς συνεργάτες όπως μεσάζοντες και μεσολαβητές. Δε συνεργαζόμαστε με εμπόρους χοντρικής και εταιρείες προώθησης προϊόντων. Στόχος μας είναι να φτάνουν τα χειροποίητα ποιοτικά μας προϊόντα από κασμίρ στον πελάτη σύντομα και άμεσα, μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης σε κάθε χώρα που αποφασίζουμε να πουλάμε τα προϊόντα μας. Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα είναι το Kasmir.gr. Χάρη σε αυτή την επιχειρηματική στρατηγική, μπορούμε να έχουμε ποιο χαμηλές τιμές από τους ανταγωνιστές και συνάμα να διαθέτουμε προϊόντα από κασμίρ υψηλής ποιότητας.  

Που δεν κάνουμε οικονομία? Στις υπηρεσίες και στη φροντίδα του πελάτη.

Πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης έχουν καλές τιμές μόνο και μόνο επειδή κάνουν οικονομία στον τομέα της εξυπηρέτηση πελατών. Εμείς δεν ακολουθούμε αυτή την πολιτική. Δεν σας κάνει το μέγεθος, δεν σας αρέσει το χρώμα ή απλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας το προϊόν από κασμίρ? Χωρίς περιττές ερωτήσεις και καθυστερήσεις, θα το αντικαταστήσουμε ή θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας.