ΔΩΡΕΑΝ αποστολή από 400€ - Παράδοση σε 5 εργάσιμες ημέρες - Αλλαγές μέσα σε 14 ημέρες από την παράδοση

Ποιοι είμαστε?

Το κασμίρ είναι έρωτας με το πρώτο άγγιγμα. Θα νιώσετε ντελικάτη λεπτότητα, εκπληκτική απαλότητα και ζεστασιά - πολύ γρήγορα θα ανακαλύψετε, ότι κρατάτε στα χέρια σας κάτι ξεχωριστό. Είδη από την αρχαιότητα θεωρήθηκε το κασμίρ, υλικό εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και για αυτό απέκτησε το παρατσούκλι "fiber for kings", σε ελεύθερη μετάφραση "ίνα για Βασιλείς’’. Σήμερα δεν χρειάζεται να είστε βασιλιάς, για να μπορείτε να απολαύσετε το πολυτελή άγγιγμα του κασμιριού στο δέρμα σας. Τα ρούχα από κασμίρ δεν είναι και από τα φθηνότερα, ειδικά αν είναι κατασκευασμένα στο χέρι από τις ποιο ποιοτικές κασμιρένιες ίνες – εκείνες που συλλέγονται ετήσια σε περιορισμένη ποσότητα, η οποία είναι ένας από τους παράγοντες που ανεβάζουν την τιμή του υλικού. Το κασμιρένιο πουλόβερ είναι αναμφίβολα μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Με την κατάλληλη φροντίδα θα παραμείνει και μετά από αρκετά χρόνια σαν καινούριο, δε θα ξεθωριάσει, δε θα ξεχειλώσει. Δεν αποκλείεται, ότι θα το κληρονομήσουν από εσάς και οι επόμενες γενιές.

Είμαστε γνώστες του κασμιριού

Είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση από τη Σλοβακία, η οποία το 2011 άρχισε να εισάγει κασμιρένια ρούχα από το Νεπάλ. Η κατασκευαστική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα Κατμαντού. Στα τέλη του 2011 ξεκινήσαμε να λειτουργούμε τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στη Σλοβακία και στην Τσεχία. Σήμερα στέλνουμε τα προϊόντα μας σε πολλές διαφορετικές χώρες - για παράδειγμα στη Νότια Αμερική, στην Ασία και στις Αραβικές χώρες. Η ποιότητα και η μοναδικότητα των προϊόντων μας είναι οι λόγοι που οι πελάτες από διάφορες γωνιές του κόσμου, παραγγέλνουν από εμάς. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν στη συλλογή μας και προϊόντα από άλλα φυσικά υλικά. Τα προϊόντα μας δεν μπορείτε να τα αγοράσετε σε κλασικά εμπορικά καταστήματα, πωλούνται αποκλειστικά στο διαδικτυακό μας κατάστημα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την αποθήκη στη Σλοβακία στην Ελλάδα με courier και παραδίδονται στους πελάτες μας μέσα σε λίγες εργάσιμες ημέρες.

Υψηλή ποιότητα


Ανάμεσα σε εμάς και τους υπόλοιπους πωλητές κασμιριού, ίσος συναντήσετε αρκετές διαφορές. Μία από τις ποιο βασικές διαφορές είναι η πλούσια κολεξιόν μας, που φροντίζουμε να ανανεώνουμε τακτικά. Συνήθως μπορείτε να βρείτε στη συλλογή μας περισσότερα από 200 διαφορετικά ανδρικά και γυναικεία πουλόβερ, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη από XS έως XXXXL. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές αποχρώσεις. Κάθε χρόνο το φθινόπωρο παρουσιάζουμε μια νέα συλλογή, μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς και εξατομικευμένη παραγωγή στα μέτρα σας - αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail μας, για περισσότερες πληροφορίες.

Μια άλλη σημαντική διαφορά είναι η ποιότητα. Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα από ίνες κασμιριού που το πάχος του διαμέτρου της ίνας είναι μικρότερο από 0,0155 mm. Πολλοί κατασκευαστές παράγουν τα προϊόντα τους στην Κίνα και χρησιμοποιούν ποιο χοντρές και ποιο φθηνές ίνες για να ελαχιστοποιήσουν το κόστος των προϊόντων τους, με αποτέλεσμα - ένα κακής ποιότητας προϊόν που τσιμπάει - να είστε προσεκτικοί, ούτε η ονομασία "100% κασμίρ" δεν εγγυάται απαραίτητα την ποιότητα. Σας προτείνουμε να αποφεύγετε τις ύποπτα χαμηλές προσφορές και την αγορά κασμιριού σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Ασφαλείς αγορές

Εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας και ασφαλείς αγορές. Χωρίς να μας δώσετε οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να μας στείλετε τα προϊόντα πίσω και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας ή θα πραγματοποιήσουμε την ανταλλαγή που επιθυμείτε. Για τους πελάτες μας προσφέρουμε και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες – αν για παράδειγμα κατά λάθος καταστρέψετε το πουλόβερ σας, μπορούμε να σας το επισκευάσουμε. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αιτήματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.