Καλάθι αγορών
0 | 0.00 €
Το καλάθι είναι άδειο
Πρώτα προσθέστε τα προϊόντα
  • Προϊόντα πολυτελείας από ποιοτικό 100% κασμίρ
  • Επικοινωνήστε μαζί μας!info@kasmir.gr
  • Έχετε απορίες?+421 918 471 148 ?

Πόσες στρώσεις κασμιρένιου νήματος να επιλέγω?

Σημαντική παράμετρος για να επιλέξετε κατάλληλο κασμιρένιο προϊόν είναι αριθμός στρώσεων του κασμιρένιου νήματος. Πουλόβερ με δύο στρώσεις κασμιρένιου νήματος είναι τα πιο συνηθισμένα στην ευρωπαϊκή αγορά, μπορείτε να τα φοράτε όλο το χρόνο. Μπορείτε να τα φορέσετε και τις δροσερές μέρες του καλοκαιριού, χωρίς να ζεσταίνεστε. Τα πουλόβερ με 4 στρώσεις κασμιρένιου νήματος είναι εξαιρετικά για τις δροσερές μέρες της άνοιξης και του φθινοπώρου, μπορείτε να τα φορέσετε χωρίς μπουφάν ή παλτό και δε θα κρυώνετε. 

Κασμιρένιο πουλόβερ για το χειμώνα? Από έξη στρώσεις νήματος στην Ελλάδα.

Όσες περισσότερες στρώσεις χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του πουλόβερ, τόσο πιο ζεστό είναι. Τα πουλόβερ με έξι, δέκα και δώδεκα στρώσεις κασμιρένιου νήματος, είναι ιδανικά για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Παρέχουν τέλεια προστασία από τον παγετό. Το κασμιρένιο πουλόβερ με 12 στρώσεις νήματος, θερμαίνει τουλάχιστον δύο φορές ποιο πολύ, σε σύγκριση με το πουλόβερ που είναι κατασκευασμένο από πρόβιο μαλλί. 

Από τον αριθμό στρώσεων κασμιρένιου νήματος, εξαρτάται επίσης και η τιμή του πουλόβερ. Όσες περισσότερες στρώσεις, τόσο υψηλότερη είναι η τελική τιμή του.