ΔΩΡΕΑΝ αποστολή από 400€ - Παράδοση σε 5 εργάσιμες ημέρες - Αλλαγές μέσα σε 14 ημέρες από την παράδοση

Χονδρική πώληση

Έχετε μπουτίκ η κλασικό κατάστημα και θα θέλατε να πουλάτε τα προϊόντα μας? Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας στείλουμε τις τιμές και τους όρους συνεργασίας μας. Σας ενημερώνουμε, ότι δεν παρέχουμε εμπόρευμα για ηλεκτρονικά καταστήματα.

Τα πουλόβερ, φουλάρια και τα αξεσουάρ παράγονται χειροποίητα στο Νεπάλ από καλύτερης ποιότητας φυσική ίνα. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία στον τομέα παραγωγής ενδυμάτων από κασμίρ, μπορούμε να σας προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο λόγος που οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές, είναι διότι δεν πουλάμε στη χονδρική εμπόρευμα από αποθήκες λιανικής - ο χρόνος παράδοσης του εμπορεύματος είναι περίπου 5 εβδομάδες. Αν κάνετε την παραγγελία σας σε εμάς, θα κατασκευάσουμε τα προϊόντα ειδικά για το δικό σας κατάστημα/εμπορικό σήμα, τα προϊόντα μπορούν να έχουν ετικέτες με το λογότυπό σας. Η διαδικασία παραγωγής μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας απαιτήσεις η ανάγκες.

Εκτός από την ποιότητα, η κύρια προτεραιότητά μας είναι και το εύρος της προσφοράς μας. Κάθε φθινόπωρο λανσάρουμε καινούρια κολεξιόν, που περιέχει περισσότερα από 200 διαφορετικά σχέδια πουλόβερ και αξεσουάρ σε μεγέθη από XS έως ΧΧΧΧL, να επιλέξετε μπορείτε μέσα από δεκάδες διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις.